Ексклюзиви
середа, 24 вересня 2008 18:21

Сліпому музиканту Юрієві Зоричу дали премію

Із 17 по 19 вересня в Миргороді проходив восьмий фестиваль сучасного романсу "Осіннє рандеву". Участь у конкурсі взяли 40 виконавців із різних міст України. Його проводили в трьох номінаціях: "Дитяча сторінка", "Авторська пісня", "Сучасний романс". Переможців визначили серед дорослих і дітей.

— Я єдина, хто виступав у академічному співі. Тому сильно хвилювалася. Коли Мар"ян Гаденко (голова журі конкурсу. — "ГПУ") сказав: "Зустрінемося завтра", зрозуміла, що пройшла в другий тур, — розповідає 28-річна Лілія Скліфасовська з Одеси. Вона отримала першу премію в дорослій категорії. У ній же першу премію журі присудило співачці Наталіні з Харкова, Оксані Голуб із Києва й тріо "Осіннє золото" із Кобеляк.

Титул "Міс "Осіннє рандеву" отримала Яна Батир зі столиці. Гран-прі здобула Тетяна Таніч із Олександрії. Кращим автором пісні назвали Людмилу Касьяненко із Кобеляк. Кращими композиторами стали Неля Кушнір із Києва та Григорій Кабанцев із Маріуполя.

У категорії композиторів спеціальну премію в 500 грн від Миргородської міськради дали сліпому музиканту зі столиці Юрієві Зоричу.

У дитячій категорії гран-прі здобула Анастасія Кобилянська із Коломиї. Вона навчається в Київському музучилищі ім. Глієра на третьому курсі. Першу премію отримали Наталія Ющенко з Полтави й ансамбль "Світанок" із Миргорода.

Зараз ви читаєте новину «Сліпому музиканту Юрієві Зоричу дали премію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути