понеділок, 17 грудня 2007 18:38

Полтавцям роздали десять плазмових телевізорів

Автор: фото: Євген НОСЕНКО
  У торговельно-розважальному центрі ”Екватор” у Полтаві минулої суботи відкрили магазин взуття ”Карло Пазоліні”
У торговельно-розважальному центрі ”Екватор” у Полтаві минулої суботи відкрили магазин взуття ”Карло Пазоліні”

Минулої суботи по вул. Ковпака в Полтаві відкрився торговельно-розважальний центр "Екватор".

— Клас! Такого в нас ще не було! — три студентки з кульками фотографуються біля штучних дерев. Потім біжать алеєю з лавочками до льодової ковзанки.

Її площа близько 800 кв. м. Зі стелі звисають кульки. Грає гучна музика. Під час льодового шоу люди обступили ковзанку. Частина відвідувачів зайняла столики в ресторані швидкого харчування "Пузата хата".

— Ходитиму сюди на обід, — їсть котлету з картоплею будівельник Петро Лавренюк, 35 років. — Я працюю неподалік.

Поряд на ігровому майданчику граються діти. За ними доглядають батьки.

— Пізніше тут із малими працюватимуть педагоги, — запевняє піар-менеджер "Екватора" Дмитро Горовий. — У березні поруч відкриють найбільший у місті кінотеатр на п"ять залів. Водночас фільми зможуть подивитися 664 особи.

В "Екваторі" також відкрили дитячий універмаг "Смік", магазини спорттоварів "Адідас" і "Мультиспорт", парфумерний "Брокард", оптики "Люксоптика", взуттєві "Інтертоп" і "Карло Пазоліні", побутової техніки "Ельдорадо", боулінг-клуб "Турбіна".

— Раніше ми з родиною за взуттям їздили до Києва у магазин "Інтертоп", — каже мер Полтави Андрій Матковський, 43 роки. — Тепер усе поряд. Полтава виграла від реалізації цього проекту. Крім 500 робочих місць, отримали інвестицій на мільйон 800 тисяч гривень. Гроші підуть на потреби міста. Тим паче в планах — будівництво готельного комплексу. Ми зацікавлені, щоб він з"явився до 2009 року (тоді святкуватимуть 300-річчя Полтавської битви. — "ГПУ").

Праворуч від входу до "Екватора" поставили сцену, де по обіді протягом 15 хв. виступала співачка Ані Лорак. Кожні півгодини-годину розігрували 10 плазмових панелей. Для участі в акції необхідно було скупитися у "Великій кишені" на суму від 99 грн. Кожному учасникові вручали пляшку олії "Щедрий дар" або дезодорант "Адідас". О 14.30 телевізор виграла 42-річна Тетяна Сидоренко, економіст із Полтави.

— У лотерею ніколи не грала, тому й не вигравала, — каже жінка. — Сьогодні донька умовила. Ми скупилися на 190 гривень. Телевізор поставимо у великій кімнаті.

До "Екватора" з центру міста щодня курсує безплатний автобус. Дві зупинки "Промбаза" поблизу торговельного центру планують облаштувати і перейменувати на "Екватор".

Зараз ви читаєте новину «Полтавцям роздали десять плазмових телевізорів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути