четвер, 20 листопада 2008 18:34

Покажуть 70 дресированих кішок

Покажуть 70 дресированих кішок

28 листопада в Полтаву привезуть 70 котів із Театру кішок Юрія Куклачова. Син Юрія Дмитро Куклачов покаже виставу "Олімпіада кота Бориса".

— Це наша найцікавіша вистава, — пише Юрій Куклачов на своєму інтернет-сайті. — Кіт Борис — відомий учасник телевізійних передач "Кіті-Кет"— живе в нашому театрі. Син Діма є головним спеціалістом із підготовки тварин до участі в телепередачах. Борис завоював велику популярність у глядачів, беручи участь у рекламній кампанії. А найголовніше, виявився справді талановитим котом. Він уміє стрибати із шестиметрової жердини, бігати по хмаринках, кататися на скейті, велосипеді та конику. Може ще багато чого, що не дано багатьом кішкам. Тоді ми вирішили показати всім, що буває кіт-чемпіон. Вистава захоплююча і видовищна. Там немає великих філософських ідей, але присутня спортивна інтрига, радість перемоги.

Театр кішок Юрій Куклачов створив у Москві 1990 року. У ньому два самостійних колективи — Юрія Куклачова і Дмитра Куклачова. Вони працюють по черзі. Гастролюють по всьому світові. Заклад отримав Золотий кубок і звання "Найоригінальнішого театру у світі".

— Театр кішок — джерело оптимізму й життєвих сил, — каже Юрій Куклачов. — Він допомагає дітям вирости добрими, гарними людьми, які по-людськи ставляться до кішок і всіх живих істот.


Полтава, Палац дозвілля "Листопад", 28 листопада о 18.00. Квитки 25–100 грн.

Зараз ви читаєте новину «Покажуть 70 дресированих кішок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути