четвер, 02 вересня 2010 17:22

Півтора місяця 14 квартир були без води

Мешканці будинку N21 по вул. Пушкіна в Полтаві півтора місяця були без водопостачання. У триповерхівці 14 квартир. Причиною стали негаразди з трубами у сусідньому будинку N23, через який надходила вода.

— Як же тяжко було, — згадує пенсіонерка Віра Завгородня. — Ходили по сусідніх будинках і воду просили. Важко посуд було помити. Купання взагалі не було. А я учасник війни, вже немолода. Водоканалу за проведення нової труби заплатили десь 1,5 тисячі гривень. Складалися всім будинком. Зробивши роботу, водоканал за собою поприбирав. А з жека люди копали яму, то до цих пір сміття не прибрали.

— Умніки, які воду проводили у 1960-х, до нашого стояка підключили ще й 21-й будинок, — пояснює 63-річний Олександр Шайкевич із будинку N23. — Тепер у нас у підвалі труби відрізали, а 21-му будинку, як і положено, зробили окремий ввід. Жек місяць цю проблему закрити не міг, а водоканал усі роботи за день зробив.

У жеку N4 розповіли, труби проходили під підлогою квартири N15, де мешкає інвалід першої групи Олександр Шайкевич із матір"ю. Зривати підлогу в своїй оселі люди не дозволили. Написали заяву, де  просили у разі ремонту нове житло. Після цього було вирішено разом із водоканалом підключити будинок N21 до водопровідного колодязя через дорогу.

Побутове сміття працівники жека обіцяють прибрати.

Зараз ви читаєте новину «Півтора місяця 14 квартир були без води». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути