середа, 09 липня 2008 20:01

Петро Сухина помер від розриву тромба

30 червня в місті Миргород помер 61-річний Петро Сухина.

— Дідусь жодного разу не звертався до лікарів. У дитинстві перехворів поліомієлітом. Просто до серця підійшов тромб і лопнув. Він помер моментально, — розповідає онука Тетяна Сухина, 16 років.

Зранку в день смерті чоловік нарвав два відра вишень, порався по господарству. Сів дивитися по телевізору "Ключовий момент". Попросив в онуки Тетяни пульт дистанційного керування. Коли дівчина подала його, то Сухина зігнувся й упав. Помер в онуки на руках.

Петро Іванович народився в селі Єрки на Миргородщині. Любов до праці мати привила змалечку. Він і воду носив косарям у ланці, і сіно гріб, і баштан охороняв, і худобу пас. Після школи вивчився в Комунарську на будівельника. Повернувся до рідного села. Будував ферми, корівники, житло. Із 1971 року працював у Миргороді в будівельній організації "Полтавабуд". Зводив житло в Миргороді, Оржиці, Полтаві. Того ж року одружився з Ольгою Наріжною. Жінка все життя працює на інкубаторі оператором. У подружжя народилися доньки Валентина, Галина, Наталія та син Василь. Наталія і Валентина працюють техпрацівниками у школі. Галина цьогоріч закінчила училище, вивчилася на швачку. Син Василь працює будівельником у Києві. Є дві онуки.

Зараз ви читаєте новину «Петро Сухина помер від розриву тромба». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути