понеділок, 14 січня 2008 20:26

Обиратимуть голів чотирьох сіл

16 березня позачергово обиратимуть голів сільських рад жителі сіл Байрак Диканського району, Вовчик Лубенського, Бутенки та Світлогірське Кобеляцького району.

Хто претендуватиме на цю посаду, у селах поки що не знають.

— 11 січня територіальна виборча комісія на місцях офіційно оголосила про початок передвиборної кампанії. З 20-го розпочне реєстрацію кандидатів, — пояснює секретар Байрацької сільради Лідія Павленко. Нині тут головує землевпорядник Світлана Турко.

1 квітня торік Вовчицьку сільраду очолила Ольга Козловська, 35 років. Колишній голова Сергій Побиванець із родиною переїхав до батьків у місто Золотоношу Черкаської обл.

— Я не боротимуся за посаду, — каже секретар Бутенківської сільради Валентина Дрига, 49 років. — Із літа минулого року тягну лямку і за голову, і за секретаря. Дуже важко.

50-річний Віктор Жук був секретарем Світлогірської сільради 12 місяців. Із 1 вересня 2007-го виконує обов"язки її голови. Каже, готовий працювати на цій посаді. 30 років він викладав   англійську мову в місцевій школі, п"ять років був заступником директора.

— Перше, за що візьмуся у випадку перемоги, — газифікація села, освітлення вулиць та ремонт спортзалу. Треба відірвати молодь від барів, — планує Жук.

Середня зарплатня сільських голів без надбавок за стаж — 1,1 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «Обиратимуть голів чотирьох сіл». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути