Вікторія Тітаренко, 29 років, матір четвертокласниці школи N32 Полтави:
— В основному харчуванням я задоволена. А пару тижнів тому дочка під час обіду знайшла в гороховому супі трьох черв"ячків. Показала вчительці. Та віднесла поварам. А вони спокійно відповіли, що й самі вже знаходили. То, мабуть, із гороху. Відтоді гороховий суп вона не їсть.
Світлана Дудка, 37 років, матір третьокласника школи N10 Полтави:
— У їдальні стараються. Усе завжди свіженьке. Дають яблучка, банани, апельсини, печиво. От тільки мені не подобаються сосиски та копчені ковбаси. Які в магазині, такі і в школі. Я синові такого не купую. Краще щось би із м"яса готували. Але ясно, що воно дороге. Грошей у школу не даю, щоб не купляв цукерок і чупа-чупсів.
Ірина Печерська, 35 років, матір семикласника приватної школи "Паросток" у Полтаві:
— Син їсть у школі двічі на день. Обід коштує 12 гривень. Можна взяти на вибір борщ чи суп. Син має проблеми зі здоров"ям, тож для нього готують котлети на пару. На підвечірок за шість гривень дають соки, фрукти, печиво. У суботу на обід готують пельмені, галушки, млинчики. Раніше син ходив у школу номер 38. Після їхніх обідів йому було погано, живіт постійно болів. Не наїдався. Готувала тормозок. Якось вирішила з ним у школі пообідати. В їдальні смерділо горілим. А борщ був ніякий. Після нього в мене зразу почалася печія. Видно, вливали якісь комбіжири.
Коментарі