вівторок, 04 грудня 2007 18:16

На зупинках збудували продуктові магазини

У райцентрі Кобеляки на вул. Шевченка, біля відділення "ПриватБанку", на зупинці громадського транспорту добудовують продуктовий магазин.

У місті вже перебудували дві зупинки — біля них відкрилися магазини "Господар" на вул. Полтавській і "SV" на вул. Шевченка, навпроти поштового відділення.

— Це хороша ідея, — вважає жителька Кобеляк Олена Клименко, 28 років. — Мені часто доводиться стояти на зупинці на вулиці Полтавській. Тепер тут і від дощу можна сховатися, і заодно скупитися.

Зупинки в Кобеляках були збудовані ще за радянських часів. Нині міська влада будує на їх місці нові залізобетонні. Земельні ділянки на кілька років здають в оренду підприємцям, щоб ті споруджували торгові павільйони й заодно слідкували за чистотою навколо.

— Задум має лише плюси, — переконаний мер Кобеляків Олександр Ісип, 32 роки. — Це й додаткове освітлення вулиці. Також отримуємо орендну плату, яку спрямовуємо на благоустрій.

Зупинку на вул. Шевченка біля Вічного вогню міська влада вирішила в оренду не здавати.

Зараз ви читаєте новину «На зупинках збудували продуктові магазини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути