Ексклюзиви
понеділок, 03 березня 2008 17:06

"Місіс Полтавщині" Оксані Дємковій подарували путівку до Парижа

Автор: фото: Юлія МІХНО
  Переможниця конкурсу ”Місіс Полтавщина-2008” 25-річна Оксана Дємкова позує для фотокамер з чоловіком Олегом та донькою Поліною
Переможниця конкурсу ”Місіс Полтавщина-2008” 25-річна Оксана Дємкова позує для фотокамер з чоловіком Олегом та донькою Поліною

Минулої неділі в Театрі імені Гоголя в Полтаві відбувся другий конкурс "Місіс Полтавщина-2008".

На сцену виходять двоє ведучих. Пояснюють, що це конкурс для жінок, які мають дітей і вже досягли успіхів у житті та роботі.

Оголошують перший етап "Жінка — таємниця, жінка — загадка". Десять учасниць по черзі виходять і представляють свій образ. Хореограф із Кременчука Наталія Латишева в образі Кармен танцює іспанський танок. Бухгалтер із Полтави Маргарита Величко вийшла в білому костюмі з крилами за спиною — вона янгол.

— Есть я и ты, а все, что кроме, легко уладить с помощью зонта, — розповідає вірш учасниця конкурсу 25-річна полтавка Оксана Дємкова. Вона має фірму з виробництва паливних брикетів. На сцену вийшла з донькою Поліною. На них майже однакові білі сукні, в руках парасольки.

Учасниці виходять в образах Роксолани, Клеопатри, відьми, амазонки, Катерини ІІ, Шахерезади.

У другому турі "Сімейний портрет в інтер"єрі" жінки показують про себе відеоісторії та коментують їх. Переважно це фото на роботі та відпочинку, сімейні. Кліпи демонструють через проектор на стенд у кутку сцени.

У третьому етапі конкурсантки з"являються у купальниках і шубах. Під веселу музику по черзі підходять до краю сцени та кокетливо оголюють тільки плечі.

— Наші жінки дійсно найпрекрасніші, — каже ведучій Олег Година й оголошує заключний тур — "Салон загадкових жінок".

Учасниці демонструють вечірні сукні. Сідають на розставлені півколом стільці. На сцену виносять келихи з шампанським. Конкурсантки вітають усіх із початком весни різними мовами світу.

Журі обирає переможницю протягом 20 хв. "Місіс телебачення" та першою віце-місіс стала Наталія Латишева з Кременчука. У номінації "Місіс ерудиція" перемогла юристка Тетяна Яременко з Полтави. "Місіс глядацькі симпатії" отримала полтавка, учителька історії Оксана Хабло. Третьою віце-місіс стала бухгалтер Маргарита Величко, другою — Тетяна Цирюльник.

У конкурсі "Місіс Полтавщина" перемогла підприємець Оксана Дємкова. Начальник обласного управління культури й туризму Володимир Годзенко подарував їй решетилівський гобелен. Від Партії регіонів Валерій Пархоменко вручив путівку на двох до столиці Франції Парижа.

— Це мій перший конкурс, і я до нього ретельно готувалася, — говорить Дємкова. — У Париж обов"язково поїду з чоловіком Олегом, давно про це мріяла.

Зараз ви читаєте новину «"Місіс Полтавщині" Оксані Дємковій подарували путівку до Парижа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути