четвер, 12 травня 2011 17:18

"Київстар" подарував ветеранам безкоштовне спілкування

Автор: фото: Сергій Дзех
  Полтавець Володимир Михайлов у записній книжці шукає телефон доньки, яка мешкає на Камчатці
Полтавець Володимир Михайлов у записній книжці шукає телефон доньки, яка мешкає на Камчатці

— Оце благородно зробили. Тепер дочку зі святом привітаю, — радіє ветеран війни з Полтави Володимир Михайлов, 75 років. — Лєночка моя на Камчатці із сім'єю живе. То дорого дзвонить. А оце для нас стариків справжній подарунок. Кожна хвилина спілкування з рідними цінна. Я тепер дізнаюся, чи внука в армію забрали. Приємно, що маю таку змогу. За свою пенсію доньці вдається лише раз на рік подзвонити, з новорічними святами привітати.

У День Перемоги компанія "Київстар" біля Меморіалу Солдатської Слави на вул. Фрунзе у Полтаві протягом кількох годин проводить акцію "Дзвінок фронтовому другу". Захід організовують п'ятий рік поспіль.

"Зв'язківці" телеком-оператора пропонують ветеранам безкоштовно дзвонити рідним та друзям із Росії, Білорусі, України.

Ветеран війни полтавець Віктор Мальцев, тримаючи телефон, кілька хвилин вагається:

— Та це ж дорого вам буде. А мені воно якось і неудобно. Може, хай зі свого колись наберу.

— Ви розмовляйте скільки хочете. І якщо у вас є номери рідних, то давайте і їх вітати, — підказує ветерану один зі зв'язківців.

Чоловік у невеликому червоному записнику шукає номер сина. Той живе у російському місті Владивосток. Ветерану допомагають правильно набрати номер. Він довго розмовляє, голосно вітає сина з Днем Перемоги.

— Син у мене командир підводного човна, — розповідає. — Пишаюся ним. Радий, що зміг потелефонувати. Добре, що до нас отак відносяться, такі акції влаштовують.

Двоє ветеранів розпитують у представників "Київстар", як правильно телефонувати у Росію. Їм детально пояснюють, записують правильний варіант номера на папері.

Дзвонити друзям підходять усе більше людей. Найчастіше телефонують до Росії. Ветерани розповідають, там найбільше їхніх родичів та фронтових друзів.

Сергій Князєв, начальник Полтавського відділення Харківської філії "Київстар" каже, на акцію ветерани приходять із телефонними записниками. Деякі цілий рік чекають на можливість подзвонити друзям, родичам.

— З великою пошаною ставимося до ветеранів. Це люди, які врятували наше життя, — говорить Сергій Князєв. — Ми хочемо у великий День Перемоги подарувати їм спілкування з найдорожчими людьми. Це наш обов'язок. Продовжуватимемо акцію і наступного року.

Зараз ви читаєте новину «"Київстар" подарував ветеранам безкоштовне спілкування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути