пʼятниця, 01 червня 2007 07:10

Інститут зв"язку стане навчальним центром

Полтавський військовий інститут зв"язку реорганізовують у факультет Національного технічного університету "Київський політехнічний інститут".

— Рішення розглянуть на найближчих засіданнях Кабміну, —  сказав під час поїздки в Полтавський гарнізон міністр оборони 49-річний Анатолій Гриценко.

Факультет готуватиме контрактників усіх рівнів, офіцерів-зв"язківців, займатиметься перепідготовкою офіцерів перед призначенням їх на вищі посади. На полігоні неподалік Полтави розгорнуть навчально-тренувальний центр з усіма засобами зв"язку, які є в армії. Сюди ж завозитимуть найновішу техніку.

Курсантам повідомили про реформи.

— Це вже буде не інститут, а навчальний центр, — каже 19-річний курсант Олександр. — Усе скорочують. Ми матимемо поверхові знання. Наприклад, якийсь предмет був 20–30 годин, а тепер його викинуть. Ті, кого наберуть цього року, вчитимуться чотири роки, бо набиратимуть тільки командний факультет. Останній інженерний набрали в 2006-му. Це одна група на 16–17 чоловік.

В інституті нині пустують три казарми. У них переведуть контрактників із Червоних казарм у Полтаві.

Зараз ви читаєте новину «Інститут зв"язку стане навчальним центром». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути