середа, 05 січня 2011 20:28

Хліба в магазинах буде вдосталь

У Полтаві ввечері важко купити хліба Полтавського хлібокомбінату. Його досі немає у великих супермаркетах. Містом ширяться чутки про нові проблеми на підприємстві.

— Полтавський хлібокомбінат працює на повну силу, — запевняє старший менеджер відділу збуту Єсенія Кулєньова, 34 роки. — Ми повернули більше 90 відсотків замовників. Усі замовлення виконуємо вчасно і в повному обсязі. Але їх об'єми скоротилися наполовину. Якщо раніше брали п'ять лотків, то зараз три.

Дефіцит полтавського хліба виробник пояснює тим, що його мало закуповують та швидко розбирають. Через це збільшують обсяги виробництва.

— Повертаємо собі старих клієнтів за ті кілька тижнів, що комбінат не працював, — продовжує Кулєньова. — За місяць проблем із реалізацією не буде. А взагалі, у місті багато конкурентів, які також не дають працювати на повну. Той же Кременчук, харківські "Кулиничі".

Керівник хлібозаводу №2 торгової марки "Кулиничі" 43-річний Костянтин Мельник говорить, на свята випікатимуть продукцію у звичному режимі. Вихідних не робитимуть.

Зараз ви читаєте новину «Хліба в магазинах буде вдосталь». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути