пʼятниця, 14 вересня 2007 07:08

Через негоду без світла зосталося весілля

Весілля Володимира Хоменка з Полтави й Тетяни Щербини мали святкувати при свічках. Напередодні на батьківщині нареченої в селі Радянське Кобеляцького району вітер обірвав електродроти.

— У нас було замовлене кафе в сусідній Дашківці, — говорить батько нареченої Микола Щербина, 45 років. — Працівники кафе підключили переносну електростанцію. Тож вдалося гарне весілля. Запросили 50 гостей. І музика була.

Минулого четверга й п"ятниці знеструмленими через негоду залишилися кілька сіл Кобеляцького району: Орлик, Дашківка, Ревущине, Твердохліби, Григорівка, Шевченки. Найбільше постраждали люди з Орлика та Дашківки. Вітер повалив дерева та лінії передачі, позривав електро- й газові лічильники на вулицях, покрівлі на півсотні будинків.

Житель Орлика 33-річний Олександр Мандибора в негоду вийшов надвір, щоб зачинити віконні ставні. Із даху злетіла шиферина й вдарила його по голові. Перебуває в тяжкому стані.

— У холодильнику псуються продукти, в багатьох людей погоріла техніка. Треба ремонтувати хати, — жаліється жителька Орлика Алла Калішенко, 43 роки.

У середу світло дали в усіх селах.

Зараз ви читаєте новину «Через негоду без світла зосталося весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути