Ексклюзиви
четвер, 28 серпня 2008 15:50

BRAVO, комп"ютери!

 

Ще вчора люди їздили верхи, тяжко працювали в полі й навіть не здогадувалися, що відбувається за сотні кілометрів од їхнього дому. Коли вчені почали робити все нові й нові відкриття, неможливе стало можливим. Пральна машина та холодильник полегшили хатню роботу, автомобіль став рушійною силою для мандрівок, а кіно — розвагою N1 на планеті.

У середині XX ст. американським науковцям вдалося сконструювати незвичайний обчислювальний пристрій. Попри незначну відмінність від калькулятора, а саме — кількості одночасно здійснюваних операцій, пристрій назвали "технологічною революцією". Вчені, математики та військовики відкоркували пляшку шампанського та виголосили тост: "За майбутнє — за комп"ютер!". Щойно народжений пристрій змінив світ.

Сучасний комп"ютер допомагає людині в навчанні й роботі. Його ми бачимо всюди: у школах, офісах, лікарнях, супермаркетах тощо. За допомогою ПК вивчаємо іноземні мови, розважаємося та спілкуємося через Інтернет. А завдяки чудовій альтернативі DVD-плеєру, музикальному центру та телевізору, комп"ютер став невід"ємним атрибутом у кожному домі.

Будь-який електронний пристрій ламається, комп"ютер не є винятком. Та користувачам немає чого турбуватися, доки на ПК поширюється гарантія. Нині сервісне обслуговування комп"ютера — це норма, якої дотримується кожна компанія. Оптимальний термін гарантійного обслуговування — три роки.

В Україні є свої комп"ютери N1 — це BRAVO

Як і в кожній державі, в Україні є свої комп"ютери N1 — це BRAVO. Ось уже десять років вони вирішують завдання будь-якої складності. Тому за результатами комп"ютерних тестів та щорічного рейтингу "WOW!!!", BRAVO підтримують сотні тисяч користувачів, зокрема провідні спеціалісти. Чому вони обрали саме BRAVO?

Усе розпочинається з виробництва ПК — професійної оптимізації, складання та наступного тестування готових пристроїв. Базуючись на міжнародній системі контролю якості, комп"ютери BRAVO є одними із найбільш надійних та довговічних персональних пристроїв у країні.

Продукцію BRAVO можна знайти майже в кожному супермаркеті електроніки та в  комп"ютерних магазинах. Дізнатися більше про місця продажу ПК цієї компанії та отримати відповіді на запитання можна за телефоном цілодобової лінії: 8 800 500 34 40 або на сторінці www.bravo.ua

BRAVO — це понад 30 потужних моделей комп"ютерів для розваг і роботи. Окрім цього, кожен покупець комп"ютера отримає трьохрічну гарантію в одній із найбільших сервісних мереж України. BRAVO щодня!

Ми живемо в столітті комп"ютерних технологій, коли діти в школах із задоволенням виконують завдання на комп"ютерах BRAVO, а дорослі використовують їх для спілкування в Інтернеті, перегляду кіно та самонавчання.

Зараз ви читаєте новину «BRAVO, комп"ютери!». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути