пʼятниця, 23 липня 2010 14:26

Гроші на субсидії Азаров забрав у ветеранів

Гроші на субсидії Азаров забрав у ветеранів

Кабінет міністрів України затвердив заходи з організації роботи по наданню населенню житлових субсидій за спрощеним порядком.

Відповідну постанову прем"єр-міністр Микола Азаров підписав 21 липня.

Зокрема уряд доручив міністерству фінансів збільшити видатки на виготовлення матеріалів за бюджетною програмою "Створення і програмно-технічне забезпечення системи інформаційно-аналітичної підтримки та інформаційно-методичне забезпечення установ системи Міністерства праці та соціальної політики України" в сумі 6,596 млн. грн. за рахунок скорочення видатків на програму "Щорічна разова грошова допомога ветеранам війни та жертвам нацистських переслідувань".

Уряд доручив міністерству праці та соціальної політики до 23 липня затвердити форми заяви про надання житлової субсидії за спрощеним порядком та декларації про доходи і майновий стан осіб, які звернулися за наданням такої субсидії, а також забезпечити виготовлення повідомлень про надання населенню житлових субсидій за спрощеним порядком, бланків документів для надання таких субсидій і зразків їхнього заповнення, передає прес-служба Кабміну.

Згідно з постановою уряду, Пенсійний фонд повинен до 6 серпня забезпечити надсилання пенсіонерам матеріалів для призначення житлових субсидій.

Нагадаємо, що уряд на засіданні 14 липня затвердив заходи з посилення соціального захисту населення при оплаті житлово-комунальних послуг, які передбачають нарахування субсидій працездатним громадянам у разі, якщо вартість послуг перевищує 15% сукупного доходу і 10% - для непрацездатних громадян.

З 1 серпня ціни на газ для населення буде підвищено на 50%. За прогнозами міністерства ЖКГ, тарифи на гарячу воду та опалення зростуть приблизно на 25%.

Зараз ви читаєте новину «Гроші на субсидії Азаров забрав у ветеранів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути