Ексклюзиви
середа, 11 листопада 2009 20:41

Ющенко хоче, щоб всіх кандидатів охороняли однаково

Ющенко хоче, щоб всіх кандидатів охороняли однаково

Президент України Віктор Ющенко під час зустрічі з начальником Управління державної охорони (УДО) Олександром Бірсаном підкреслив необхідність забезпечення рівних умов безпеки всіх кандидатів на пост глави держави.

Як повідомляє прес-служба президента, Бірсан проінформував Віктора Ющенка про забезпечення державною охороною громадян, зареєстрованих кандидатами в президенти України.

"Президент дав доручення щодо посилення в межах компетенції конструктивної взаємодії Управління державної охорони зі Службою безпеки, Міністерством внутрішніх справ і іншими центральними органами виконавчої влади, що беруть участь в здійсненні відповідних охоронних заходів, під час підготовки і проведення чергових президентських виборів", - йдеться в повідомленні.

У зустрічі взяв участь заступник глави секретаріату президента України - уповноважений президента України з питань контролю за діяльністю Служби безпеки України Петро Шатковський.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «Ющенко хоче, щоб всіх кандидатів охороняли однаково». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути