Ексклюзиви
вівторок, 14 липня 2009 15:11

Саркозі вважає Тимошенко Месією для України

Автор: Фото Reuters
  Юлія Тимошенко під час зустрічі з Ніколя Саркозі 4 березня 2009 року
Юлія Тимошенко під час зустрічі з Ніколя Саркозі 4 березня 2009 року

Президент Франції Ніколя Саркозі від імені очолюваного ним Союзу за народний рух привітав партію прем"єр-міністра України Юлії Тимошенко "Батьківщину" із десятиріччям і пообіцяв особисто приїхати до Києва, щоб підтримати Тимошенко на виборах.

Відповідне звернення зачитав депутат національної асамблеї Франції, президент парламентської групи Франція-Україна Тьєрі Маріані.

"Як генеральний секретар Союзу за народний рух, я знаю, що Україна зобов"язана своєму прем"єр-міністрові Юлії Тимошенко. Безумовно, вона є лідером, якого ви потребуєте під час нинішньої фінансово-економічної кризи, а також перед обличчям викликів, пов"язаних із модернізацією вашої енергетичної системи", - зачитав Маріані привітання Саркозі.

Також президент Франції підкреслив, що Юлія Тимошенко є тим лідером, який надає партії велику перспективу, про що свідчить її постійна участь у самітах Європейської народної партії разом з главами інших європейських держав та урядів.

"Союз за народний рух і партія "Батьківщина" належать до однієї сім"ї Європейської народної партії. Саме тому ми повинні співпрацювати і залишатися єдиними. Саме тому Союз за народний рух буде завжди поруч з вами під час майбутніх виборів", - йдеться у привітанні Саркозі.

"Що стосується мене, то я особисто приїду підтримати Вас під час майбутньої виборчої кампанії", - сказав французький лідер, звертаючись до Юлії Тимошенко.

Нагадаємо, сьогодні, 13 липня, партія прем"єра "Батьківщина" відзначає своє 10-річчя. Серед лідерів іноземних держав партію, крім Саркозі, привітав також прем"єр-міністр Польщі Дональд Туск.

За матеріалом: Корреспондент

Зараз ви читаєте новину «Саркозі вважає Тимошенко Месією для України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути