пʼятниця, 20 березня 2009 09:17

Медведчук балотуватиметься в Президенти

Медведчук балотуватиметься в Президенти

СДПУ(о) визначилася з кандидатурою на майбутніх президентських виборах: партія має намір висунути колишнього лідера есдеків Віктора Медведчука. Про це заявив нинішній лідер партії Юрій Загородній в інтерв"ю "Комерсантові".

Як відзначає видання, за допомогою Медведчука партія сподівається привернути до себе увагу, оскільки фінансове положення СДПУ(о) і її політичні перспективи залишають бажати кращого.

"Ми завжди вважали: для того, щоб навести лад в країні, потрібна сильна особистість. Такою особистістю, яка здатна зупинити багаторічний політичний хаос, ми вважаємо Віктора Медведчука: він багато років був лідером партії і чесно склав повноваження голови після нашої поразки на парламентських виборах.

У Медведчука є бажання і політичні амбіції

Віктор Медведчук просто зобов"язаний повернутися у велику політику. Після ери лицемірства повинна наступити пора чесних політиків", - говорить Загородній.

Він упевнений: Медведчуку пора повертатися у велику політику.

"Я думаю, якщо Віктор Медведчук ухвалить рішення про поновлення своєї політичної публічної діяльності, то він ніколи ні у кого не буде технічним кандидатом і не йтиме в чужому фарватері", - підкреслює Загородній.

За його словами, Медведчук вестиме самостійну політичну діяльність. "У нього є бажання і політичні амбіції, але яким буде його остаточне рішення, сьогодні я вам сказати не можу", - додає політик.

За матеріалом: Ліга.
Зараз ви читаєте новину «Медведчук балотуватиметься в Президенти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути