середа, 18 лютого 2009 14:00

Льовочкін вибачився перед "регіоналами"

Льовочкін вибачився перед "регіоналами"

"Регіонал" Сергій Льовочкін вибачився перед однопартійцями за свої грубі висловлювання на їхню адресу.

Про це сказано у заяві Льовочкіна, розміщеній на сайті Партії регіонів.

"Оприлюднена мною заява, яка стосувалася непорозуміння з моїми колегами по партії, не мала на меті особисто образити когось з них. Якщо слова мої, сказані в емоціях, були сприйняті кимсь як образа – я щиро шкодую про це і прошу мене вибачити", - йдеться у ній.

При цьому Льовочкіна дав слово що буде завжди "дуже обережним у висловлюваннях".

"Ми повинні зробити все для єдності в лавах нашої партії і для того, щоб зосередити усі зусилля, усю енергію на виконання програми партії і тих завдань, які перед нами всіма стоять", - заявив він.

На початку лютого соратник Ахметова Борис Колесніков заявив, що Льовочкін ініціював відставку уряду попри те, що не було необхідних для цього 226 голосів і виставив Партію регіонів на посміховисько. Мовляв, таким чином це зіграло на руку Юлії Тимошенко. Колесніков попередив, що за таке виключатимуть із партії.

Льовочкін заперечив, що саме він почав процедуру відставки Кабінету Міністрів.

Він зауважив, що "за нинішнім "трьопом" стоять особи, причетні до "брудних технологій" і програного суду в 2004 році, особи, які здавали партію Банковій у 2005 році, прикриваючись депутатськими мандатами".

"Особи, які були задіяні у скуповуванні депутатів і в розвалі Верховної Ради в 2006-2007 роках, особи, забруднені корупцією і здирництвом в 2007 році, які перекуповували депутатів з коаліції БЮТ – НУ-НС, а потім на вкрадені при цьому гроші купували собі маєтки в Дубаях", - зазначив депутат.

При цьому у коментарі він знову не уточнив, про кого йдеться.

Льовочкін додав: "Ні для кого не секрет, що вони замішані у корупційних діях нинішньої влади, і що їх мета – отримати крісла в Кабінеті міністрів Тимошенко".

"Задля крісел у Кабміні Тимошенко ці хлопчики готові здати партію під БЮТ, відмовитися від партійних принципів", - сказав він.

За словами депутата, якщо йому не вдасться перешкодити перетворенню Партії регіонів в "інструмент для заробляння брудних грошей для певної купки людей", то він вживе "рішучі дії, тому що з такими людьми і з такими підходами мені не по дорозі".

Льовочкін також неодноразово різко висловлювався на адресу Андрія Клюєва. Водночас опоненти Льовочкіна звинувачували його та Юрія Бойка у співпраці з бізнесменом Дмитром Фірташем.

17 лютого на засіданні ради парламентської фракції Партії регіонів Віктор Янукович закликав однопартійців припинити "взаємну конфронтацію, оскільки це впливає на імідж партії і заважає роботі фракції". Як повідомило джерело у фракції ПР, перед цим Янукович зустрічався з головними скандалістами – нардепами Борисом Колесниковим, Сергієм Льовочкіним та Юрієм Бойком.

У Партії Регіонів, не дивлячись на її зовнішню єдність, існує безліч груп впливу: по-перше, група Сергія Льовочкіна-Юрія Бойка (обидва вважаються близькими до власника "РосУкрЕнерго" Дмитра Фірташа і радикально налаштовані проти Тимошенко), по-друге, група Ріната Ахметова-Бориса Колесникова, по-третє, група Андрія Клюєва - донецького бізнесмена, якого вважають найактивнішим прихильником союзу "Регіонів" і БЮТ.


За матерілами: Сайт Партії регіонів, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Льовочкін вибачився перед "регіоналами" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути