неділя, 13 липня 2008 15:56

Луценко приставить до даїшників "Беркут"

Луценко приставить до даїшників "Беркут"

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко вирішив подвоїти кількість постів ДАІ на дорогах України у період літніх відпусток.

Про це він сказав журналістам у Херсоні.

"У мене є проблема літнього сезону, ціна питання - 2 тисячі життів", - сказав він.

Луценко повідомив, що прийняв рішення подвоїти кількість постів ДАІ на дорогах України, доукомплектувавши інспекторів дорожньо-патрульної служби співробітниками інших служб, наприклад, "Беркуту" або Внутрішніх військ МВС.

Зі слів Луценка, у зв"язку із збільшенням кількості постів, посилиться загроза хабарництва.

"Саме тому я привселюдно оголосив двомісячник боротьби з хабарництвом співробітників ДАІ, нехай співробітники почують, що 2 місяці вони будуть жити на одну зарплату. У ці 2 місяці, коли сотні тисяч людей поїдуть на південь, я хочу, щоб вони були у безпеці, і не пограбовані", - заявив Луценко.

Міністр також зазначив, що ці акції неефективні для виловлювання хабарників, але ефективні з погляду загальної дисципліни.

Він уточнив, що без прийняття нового закону, який впровадить автоматичну фіксацію швидкості та збільшить штрафи, він змушений іти на епатажні дії, щоб підручними засобами без зміни законодавства захистити людей у літній період, повідомляють Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Луценко приставить до даїшників "Беркут"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути