четвер, 05 вересня 2013 11:41

Звільняємо Табачника і садимо за "розкрадання" - Іллєнко

Звільняємо Табачника і садимо за "розкрадання" - Іллєнко
фото: www.radiosvoboda.org

Україна повинна створити проблеми російському бізнесу на нашій території у відповідь на торговельну війну. Про це в інтерв'ю "Газеті по-українськи" сказав народний депутат від "Свободи" Андрій Іллєнко.

"Дії Кремля щодо України — демонстрація сили. Чому б не погратися у відповідь, не створити проблеми російському бізнесу? Розпочати тотальні податкові перевірки всіх компаній, до яких має стосунок російський капітал: із вилученням документів, обшуками. Терпіти не можу Вєрку Сердючку, але коли вона співала щось схоже на "Раша, гудбай", її три роки не пускали з концертами в Росію. Давайте влаштуємо перевірки всяким Борисам Моїсеєвим, Пресняковим та іншим. Може, вони політичні екстремісти, які їдуть сюди пропагувати гомосексуалізм? Давайте перевіримо російські центри — може, у них там вибухівка?", - зауважив політик.

За його словами, наступним кроком має бути скликання позачергової сесії парламенту.

"Перше питання — денонсація Харківських угод, скасування мовного закону, звільняємо Табачника і садимо за "розкрадання". Оце — адекватна реакція. Якщо впреться в сильне протистояння, треба пам'ятати про нашу газову трубу. Україна може припинити експорт російського газу до Європи. Для Росії це економічна катастрофа. Може, я десь і перебільшую. Але якщо будемо терпіти плювки, обтирання об себе ніг, нас ніхто ніколи не поважатиме. Росію не влаштовує не так Янукович, як сама держава Україна. Він — максимально можливий проросійський президент. Якщо Москва незадоволена навіть ним, значить, їхня політика в Україні повністю провалена", - наголосив Іллєнко.

Зараз ви читаєте новину «Звільняємо Табачника і садимо за "розкрадання" - Іллєнко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

29

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути