Ексклюзиви
неділя, 18 жовтня 2020 21:05

Зеленський потрапив в ідіотську ситуацію і найнебезпечніша мафія у світовій історії: 5 блогів тижня

Зеленський потрапив в ідіотську ситуацію і найнебезпечніша мафія у світовій історії: 5 блогів тижня
Президент Володимир Зеленський заявив про проведення опитування 25 жовтня. Фото: Рresident.gov.ua

Пропонуємо п'ять блогів, які були найпопулярнішими цього тижня на сайті Gazeta.ua.

1. Президент Володимир Зеленський заявив про проведення опитування. Якщо це не опитування від ЦВК, і не референдум - то, щоб це не було, воно не має ніякої цінності. Коли оточуєш себе ідіотами, рано чи пізно потрапляєш в ідіотську ситуацію, міркує політолог Віктор Андрусів.

2. Опитування Зеленського покликане не підтягнути рейтинг "Слуги народу". А навпаки - усунути президента від рейтингу партії. Показати, що інтерес до президента у рази вищий. Зеленський хоче повернутися у режим тих виборчих кампаній, коли він міг тримати аудиторію і віртуозно нею управляти. Намагався зіграти по-старому. Але не пішло. Зал перестав аплодувати, вважає політолог Микола Давидюк.

3. 25 жовтня Володимир Зеленський вирішив влаштувати референдум. Продовжуємо грати у Венесуелу. Там теж повне народовладдя. В обхід парламенту міняли закони. І народ емоційно вибирав собі економічну політику, руйнуючи інститути. Результат відомий. І це логічно. Бо демократія - це інститути, наголошує інвестиційний банкір Сергій Фурса.

4. Західні лідери досі не розуміють, з ким мають справу. Вони сприймають путінську Росію як недемократичну, агресивну, але державу, яка керується якимись законами. А це не держава, а "чекістська сім'я дона Путіна". Найбільше і найнебезпечніше мафіозне угрупування у світовій історії, міркує російський соціолог Ігор Ейдман.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російська "вакцина" – політичний інструмент. Історія її створення мутна

5. Вільні економічні зони можуть успішно працювати десь у Штатах, Великій Британії, Китаї. Але ми не Штати і навіть не Китай. Тут не буде ніякого розвитку територій і підйому промисловості, а тупо вкрадуть з бюджету бабки і розпиляють між Ахметовим, Коломойським і юзіками попроще, переконаний експерт ринку праці Сергій Марченко.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський потрапив в ідіотську ситуацію і найнебезпечніша мафія у світовій історії: 5 блогів тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути