четвер, 21 лютого 2019 13:17

Зеленський і Х'ю Лорі талановиті актори, але ніхто не довірив би їм свої життя - блогер

Зеленський і Х'ю Лорі талановиті актори, але ніхто не довірив би їм свої життя - блогер
Блогер Гліб Ляшенко порівняв Володимира Зеленського з Х'ю Лорі

Актор Володимир Зеленський не має нічого спільного зі своїм персонажем Василем Голобородьком з серіалу "Слуга народу". Талановито зображати на екрані президента - не одне і те ж, що і бути хорошим президентом, також як і талановито грати лікаря - не означає бути хорошим лікарем. Таку думку на своїй сторінці в Facebook висловив блогер Гліб Ляшенко.

"Багато хто любить серіал "Доктор Хаус". Раніше я його теж частенько дивився, вже дуже подобалася гра Х'ю Лорі. Він втілив на екрані складний образ, який полюбився мільйонам глядачів. А знаменита фраза доктора "всі брешуть" стала крилатою. У кіношного Хауса репутація відомого фахівця, талановитого лікаря. Втім, при всій любові до лікаря і актора, який зіграв його, мало хто захоче потрапити на операційний стіл до Х'ю Лорі. Звичайно, зігравши лікаря в серіалі, він дещо дізнався і напевно відрізнить стетоскоп від калейдоскопа. Але довірити навіть підкованому в лікарській термінології акторові своє життя нікому і в голову не прийде", - зазначив Ляшенко.

На його думку, щось схоже зараз відбувається в українській політиці.

"Є у нас популярний і досить непоганий серіал "Слуга народу". Є його головний герой у виконанні Володимира Зеленського - учитель історії Голобородько. Чесний, порядний, справедливий. За сюжетом, Голобородько раптом стає президентом і починає боротьбу зі злодійкуватими чиновниками, щиро піклуючись про простих людей. Але, як і у випадку з Хаусом-Лорі, потрібно відрізняти Голобородька від Зеленського", - підкреслив блогер.

Він пояснив, що в житті Володимир Зеленський зовсім не такий, яким постає на екрані його персонаж.

"Якщо Голобородько лише скромний учитель, то Зеленський - досвідчений бізнесмен. Голобородько бореться з олігархами, а Зеленський працює на одного з них, користуючись послугами особистих охоронців Коломойського. Отже, ви готові довірити своє життя акторові Х'ю Лорі? А життя своє, рідних і близьких, і всього українського народу - актору Володимиру Зеленському? Я - точно ні", - констатував Гліб Ляшенко.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський і Х'ю Лорі талановиті актори, але ніхто не довірив би їм свої життя - блогер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути