четвер, 10 липня 2008 11:50

Зарубінський: "Тимошенко хоче розподіляти кошти вручну. Вона завжди це робила"

Член блоку Литвина Олег Зарубінський вважає, що до осені не будуть прийняті зміни до бюджету, бо цього не хоче сам БЮТ. За словами нардепа, Тимошенко не хоче приймати зміни до бюджету, щоб розподіляти кошти вручну.

"Вона (Тимошенко - ГПУ) це завжди робила. Вона хороший адміністратор і знає бізнес. Вона знає що, де і як", - каже нардеп.

Зарубінський зазначає, що Блок Литвина виступає за продовження сесії, щоб зміни до бюджету внесли і прийняли. Однак запевняє, що його фракція голосувати за ці зміни, які є, не буде.

"За такий варіант, який є, можуть голосувати лише божевільні. Ми, наприклад, а це - 20 осіб, свої голоси не дамо", - каже Зарубінський.

Таку позицію нардеп пояснює тим, що у пропонованому проекті є порушення Конституції.

"Там є з десяток законів, які зупинені Конституційним Судом. Внесені нові податкові навантаження. Усі говорять про зростання інфляції, але мінімальна зарплата не змінилася", каже Зарубінський.

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Зарубінський: "Тимошенко хоче розподіляти кошти вручну. Вона завжди це робила"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути