понеділок, 03 грудня 2012 00:24

"Заходити до парламенту і працювати як у 6-му скликанні – немає сенсу" - нардеп

"Заходити до парламенту і працювати як у 6-му скликанні – немає сенсу" - нардеп
Андрій Шевченко. Фото: www.newsmarket.com.ua

Заходити до парламенту і працювати так, як працювали у 6-му скликанні – немає сенсу.

Про це в ефірі 5 каналу сказав народний депутат Андрій Шевченко.

"Результати виборів показали: з трьох українців двоє проголосували проти Партії регіонів, - підкреслив він. - Люди прямо кажуть, що вони не хочуть повторення того, що було. Я нагадаю, що цей парламент напівлегітимний з точки зору міжнародних спостерігачів і громадської думки. І новому парламенту доведеться тяжко попрацювати, щоби довести своє право представляти українських народ. Це буде інший парламент за формою і за суттю".

Зокрема, парламентар пояснив: "За формою – це персональне голосування. А за суттю, ми нарешті повинні почати працювати над тим, що від нас чекають – це достаток і свобода".

"Ми вважаємо, що заходити до парламенту 7-го скликання, щоби продовжити роботи те саме, що називають "конструктивною" роботою 6-го скликання, – точно немає сенсу. Тому це під велике питанням. Є сенс заходити, приймати присягу і працювати, якщо ми вирішимо питання персонального голосування, якщо ми нарешті повертаємо парламент до дотримання елементарних процедур", - наголосив Шевченко.

Однак, за його словами, по роботі підготовчої групи поки не видно, що таке бажання є.

"Я вважаю, що є всі шанси перейти до персонального голосування. І ми раді чути з боку наших опонентів нарешті ознаки здорового глузду, що вони готові перейти до особистого голосування. Це нарешті треба зробити", - наголосив він.

Зараз ви читаєте новину «"Заходити до парламенту і працювати як у 6-му скликанні – немає сенсу" - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути