Ексклюзиви
пʼятниця, 31 травня 2024 12:31

Назвали 10 найспокійніших порід кішок
10

Коли обираєте кішку у свій дім і хочете спокійну натуру, варто розглянути варіанти серед 10 порід. Їх вважають найспокійнішими.

Регдол
Фото: pinterest
Російська блакитна
Селкірк-рекс
Американська короткошерста
Британська короткошерста

Ці чудові кішки вирізняються своєю доброзичливістю та спокоєм, пише scotsman.

Російська блакитна - дуже незалежна і чудово підійде для невеликих сімей, бо їй не потрібно багато місця для біганини, як іншим породам.

Селкірк-рекс. Кішки цієї породи не такі вимогливі до уваги, як інші породи. Вони люблять трохи погратися, але цілком будуть задоволені спокійним проведенням часу.

Американська короткошерста - одна з найпопулярніших порід у світі, здатна ужитися з усіма членами сім'ї. Їхня спокійна поведінка може іноді призводити до набору ваги, тому за можливості потрібно давати їм фізичні навантаження.

Регдолл - дуже спокійна порода, яка любить дрімати, притулившись до господаря.

Британська короткошерста любить увагу, хоча й не розраховує на неї через свій незалежний характер. Трохи більш грайлива в дитинстві та юності, з віком ця порода стає більш спокійною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'ять найкращих кішок у світі: хто очолив рейтинг

Мейн-кун. Ці великі і доброзичливі гігантські кішки неймовірно спокійні і незворушні за своєю природою. Вони люблять згорнутися калачиком у вас на колінах і притиснутися до вас.

Екзотична короткошерста - мила, ласкава і спокійна порода. Це гарний вибір для тих, у кого невелика житлоплоща, оскільки ці кішки не потребують багато місця для бігу і надають перевагу теплим затишним обіймам у домі зі своїм господарем.

Скоттіш-фолд - це порода, яка потребує лише невеликої кількості уваги та любить спати у господаря на колінах.

Перська. Якщо вам потрібна спокійна кішечка, ви зробите правильний вибір, завівши перса. Вони вимагають певного догляду, але при цьому є експертами в області спокою і розслаблення.

Бірманська порода кішок любить трохи погратися, але при цьому залишається однією з найспокійніших порід. Проте переконайтеся, що у них є хоча б трохи часу для ігор.

Собаки та кішки відрізняються характером і тим, як вони показують свою прихильність до своїх власників. Але це не означає, що кішки не віддані господарям.

Прихильність і відданість багато в чому залежить від характеру самої кішки й значною мірою від того, як до неї ставиться господар. Але існують породи, які охочіше показують свою відданість і прив'язуються до господарів.

Зараз ви читаєте новину «Назвали 10 найспокійніших порід кішок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути