понеділок, 22 липня 2019 15:56

"Вконтакте" та "Одноклассники": Данилюк відреагував на інформацію про можливе зняття санкцій

"Вконтакте" та "Одноклассники": Данилюк відреагував на інформацію про можливе зняття санкцій
У РНБО також нагадали, що можуть застосувати, скасовувати або вносити зміни до санкцій лише на підставі пропозицій від Верховної Ради, Кабміну, президента, СБУ та Нацбанку. ФОТО: flicker

Секретар РНБО Олександр Данилюк відреагував на інформацію щодо можливого зняття санкцій з російських соцмереж в Україні.

Він звернув увагу СБУ, Кабміну, Нацбанку на потребі "забезпечення неухильного додержання санкцій і моніторингу їхньої ефективності до завершення терміну дії або скасування в установленому законом порядку", ідеться на сайті Ради.

У РНБО також нагадали, що можуть застосувати, скасовувати або вносити зміни до санкцій лише на підставі пропозицій від Верховної Ради, Кабміну, президента, СБУ та Нацбанку.

19 липня Obozrevatel повідомив, що низка провайдерів почали надавати доступ до заблокованих в Україні соцмереж — "Вконтакте" і "Одноклассники".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Якими соцмережами найчастіше користуються українці

Доступ до російських соцмереж заблокували указом п'ятого президента Порошенка у травні 2017 року. Заборона має діяти 3 роки, до травня 2020-го. Також заблоковано доступ до сервісів "Яндекса", крім головної сторінки пошуковика.

Зараз ви читаєте новину «"Вконтакте" та "Одноклассники": Данилюк відреагував на інформацію про можливе зняття санкцій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути