понеділок, 12 травня 2008 17:55

Вирішувати долю Києва будуть невеликі партії і блоки - політологи

Якби вибори в Київраду відбулися цієї неділі, то більше всіх голосів би набрав Блок Черновецкого - 21,2%, на другому місці опинився б БЮТ - 15,8%, на третьому - Блок Віталія Кличка з результатом 13,7%.

Інші партії і блоки, які мають шанси на проходження, балансують на межі трьох відсотків. Це Партія Регіонів (4,3%), Блок Литвина (4,2%), Блок "Наша Україна - Народна Самооборона" (3,8%) Блок Олександра Омельченка (3,4%), Блок Миколи Катеринчука (3,3%), Комуністична Партія України (3,3%) і блок "Громадський актив Києва" (2%).

У новій Київраді більше не побачимо Соціалістичної партії України, яка згідно з опитуванням не дотягла навіть до 1%. Проти всіх планують проголосувати 8,8% виборців. Такі результати соціологічних досліджень, проведених Союзом молодих політологів, в ході якого було опитано 1 500 киян.

Комуністи повертаються в Київраду. Після декількох невдалих кампаній комуністи знов мають шанс сформувати свою фракцію в Київраді. До них повертається частина традиційних виборців КПУ, що голосували на минулих міських виборах за Блок Черновецкого. Ймовірно, до традиційних виборців КПУ додадуться і ті городяни, які проголосують за комуністів як за партію, в чиєму виборчому списку немає представників будівельних компаній і крупного бізнесу, повідомляє Вовремя.info.

Зараз ви читаєте новину «Вирішувати долю Києва будуть невеликі партії і блоки - політологи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути