понеділок, 25 січня 2021 11:09

Вибори мера в Конотопі: хто перемагає

Вибори мера в Конотопі: хто перемагає
Семеніхін був мером Конотопа у 2015-18 роках. Фото: Facebook

На повторних виборах мера Конотопа у Сумській області перемагає кандидат від ВО "Свобода" Артем Семеніхін. Про це повідомив рух "Чесно".

Станом на 7:40 всі дільниці, окрім однієї, яка уточнює протоколи, вже здали свої документи до територіальної виборчої комісії. За підрахунками ТВК, перемагає Семеніхін, який вже заявив про свою перемогу на виборах.

Явка у день голосування становила 30,8% - 18 516.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вибори мерів. Результати показали в інфографіці

Семеніхіна вже обирали мером 2015 року. Але він не мав підтримки більшості депутатів і його усували з посади двома третинами голосів. Поновлювався на посаді після рішення суду. Зараз "Свобода" має в раді 11 з 38 мандатів. ОПЗЖ - 8 депутатів, "Слуга народу" - 6, "За майбутнє" - 5 і по 4 депутати є у ЄС і "Батьківщини".

На виборах 25 жовтня 2020 року Семеніхін отримав 2-ге місце. Програв своєму опоненту Олександру Луговому - самовисуванець, набрав 37%. Але той помер через коронавірус. Вибори мера призначили повторно на 24 січня 2021 року.

17 січня відбулися повторні вибори міських голів у Борисполі й Броварах Київської області та Новгороді-Сіверському на Чернігівщині.

У Броварах переміг чинний міський голова Ігор Сапожко. У Борисполі - кандидат від "Європейської солідарності" Володимир Борисенко. У Новгороді-Сіверському - висуванка партії "Рідний дім", секретар міськради Людмила Ткаченко.

Зараз ви читаєте новину «Вибори мера в Конотопі: хто перемагає». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути