четвер, 23 грудня 2021 23:40

Ведучий телеканалу "Рада" обматюкав нардепа з ОПЗЖ після ефіру

Ведучий телеканалу "Рада" обматюкав нардепа з ОПЗЖ після ефіру
Розмова телеведучого і нардепа відбулася у четвер ввечері.

Ведучий телеканалу "Рада" Сергій Іванов після ефіру з нардепом від ОПЗЖ Олександром Качним обматюкав колишнього "регіонала" і назвав його "істотою".

"Знаєте, друзі, одна з найголовніших претензій до Порошенка, це тому що оці всі сталіноленовичі, які дарували Януковичу десятками гектарів елітні землі, навіть не отримали кримінальних справ. Це був дуже напружений ефір. І мені було дуже важко вафлити цю істоту, не використовуючи ті слова, на які він заслуговує.

Але в принципі якщо він раптом хоче прийти на "Ісландію" (телеканал, де також працює Іванов. - Gazeta.ua), то я думаю, що розмова буде починатися з ним: "Ну що ти, п**арас", - сказав телеведучий.

Ефір відбувався у четвер ввечері, 23 грудня. Іванов нагадав нардепу, що той був головою Київської облради в часи президентства Віктора Януковича.

"Вас, напевно, ніхто палкою не змушував віддавати "Сухолуччя" Януковичу", - сказав телеведучий нардепу в ефірі. Між обома відбулася словесна перепалка.

Увага! Ненормативна лексика!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Витирали носа і дивилися в телефон. ОПЗЖ не аплодували виступу в підтримку України

15 грудня державний телеканал "Рада" запрацював у форматі телемарафону. Каналом займається колишній продюсер "112 Україна", NewsOne і "Прямий" Олексій Семенов.

Зараз ви читаєте новину «Ведучий телеканалу "Рада" обматюкав нардепа з ОПЗЖ після ефіру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути