вівторок, 14 грудня 2021 14:28

У Раді ставлять телестудію. Займається колишній продюсер каналів Медведчука
3

Перезапуском каналу "Рада" займається продюсер Олексій Семенов, який працював над каналами "112", "NewsOne", "Прямий" і "Київ лайф".
Фото: t.me/ne_kravets
У кулуарах будуть нову студію.

У кулуарах Верховної Ради встановлюють нову телестудію.

Світлини опублікували фотограф Ян Доброносов і журналіст Роман Кравець.

"Тепер токшоу показуватимуть", - пише Кравець у Telegram.

Перезапуском телеканалу "Рада" займається медіапродюсер Олексій Семенов, повідомляє "Українська правда".

Він запускав прокремлівські телеканали "112 Україна" і "NewsOne", пов'язані з підозрюваним у державній зраді та сприянні діяльності терористичної організації нардепом від ОПЗЖ Віктором Медведчуком.

Семенов особисто переманює журналістів, проводить зустрічі, пише УП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Служим Советскому Союзу" й "новости из Челябинска" - держтелеканал "Дом" продовжує пробивати дно

15 грудня телеканал "Рада" планує вийти в ефір в оновленому форматі - із сучасною парламентською студією і додатковою студією в Кабінеті міністрів, сказав директор Вадим Перенчук.

"Уже встановили майданчик на другому поверсі Ради. Маємо ще один пересувний майданчик. Тепер студії будуть масштабнішими. Плануємо, що буде кращою технологічна картинка", - розповів і додав, що "зміни пов'язані з політичною волею керівництва країни".

"Якщо в нас завжди був бюджет приблизно в 60 мільйонів гривень, то 2022 року він збільшився на 320 мільйонів. Загалом на канал "Рада" й газету "Голос України" 2022-го виділили 407 мільйонів гривень", - сказав він.

Можливо, телеканал працюватиме на всій Україні. За даними журналістів, упродовж останніх кількох тижнів на канал шукали регіонального редактора.

Перенчук не підтвердив, але й не спростував інформацію, що на каналі працюватимуть блогер Сергій Іванов та ексведучі каналу Медведчука ZIK Назар Довгий і Артем Бібік.

У лютому президент Володимир Зеленський затвердив рішення РНБО, яким заблокував діяльність трьох телеканалів: "112", NewsOne і ZIK. Санкції застосовуються до нардепа з ОПЗЖ Тараса Козака та юридичних осіб.

Також РНБО запровадила санкції проти Медведчука і дружини. Обмеження застосували в рамках кримінального провадження щодо фінансування тероризму.

Зараз ви читаєте новину «У Раді ставлять телестудію. Займається колишній продюсер каналів Медведчука». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути