середа, 15 грудня 2021 16:16

"Віцеспікер Кондратенко" - оновлений канал "Рада" почав роботу із зашкварів
4

Телестудію поставили на другому поверсі Верховної Ради.
Раніше Артем Бібік протестував проти санкцій щодо каналів Медведчука і заклеював собі рот.
Телестудію також поставли у приміщенні уряду.
Колишні ведучі каналів Медведчука - Назар Довгий і Анастасія Медведчук.

Державний телеканал "Рада", яким з повідомлень ЗМІ почав займатися колишній продюсер антиукраїнських телеканалів Віктора Медведчука Олексій Семенов, запрацював у форматі телемарафону.

Телестудію поставили на другому поверсі парламенту. Там тепер сидять нардепи, які коментують ведучим політичну ситуацію. Формат схожий на цілодобове коментування експертів в ефірах низки телеканалів.

Ведучий ефіру Артем Бібік назвав заступницю голови Верховної Ради Олену Кондратюк "Кондратенко". "Олена Кондратенко, віцеспікер парламенту, пообіцяла...", - сказав.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Держтелеканал "Дом" вбухає 12 млн грн на шоу з Пальчевським, який не вилазив з каналів Медведчука

Раніше Бібік працював на телеканалі Медведчука ZIK і заклеював рот скотчем, коли проти ZIK, "112 Україна" і NewsOne ввели санкції.

Торік у листопаді ZIK у стилі кремлівської пропаганди показував ролик, як після перемоги на виборах президента США Джозефа Байдена українцям "готують шибениці". Бібік брав участь в ефірі.

Також ефіри "Ради" проводять колишні ведучі ZIK і "112 Україна" Назар Довгий і Анастасія Медведчук.

Телестудію "Ради" поставили і в Кабінеті міністрів. "Розповідатимемо нашим телеглядачам усі інсайди", - сказала ведуча Ольга Шилкіна.

Повідомили, що тепер парламентський телеканал має кореспондентів в областях.

"Відчуття, що живеш у божевільні. Бульварні інтерв'ю Богдана Гордону, зірки медведчуківських каналів стають обличчями рейтингових і державних телеканалів. Арахамії і тищенки правлять твоєю країною у час війни.

Зараз пожинаємо плоди легковажного ставлення до російської агресії упродовж усіх восьми років війни", - пише у Facebook політолог Михайло Басараб.

До переформатування телеканалу "Рада" крім Семенова залучили політтехнолога Володимира Петрова.

У лютому президент Володимир Зеленський затвердив рішення РНБО, яким заблокував діяльність трьох телеканалів: "112", NewsOne і ZIK. Санкції застосовуються до нардепа з ОПЗЖ Тараса Козака та юридичних осіб.

Також РНБО запровадила санкції проти Медведчука і його дружини. Обмеження застосували в рамках кримінального провадження щодо фінансування тероризму.

Зараз ви читаєте новину «"Віцеспікер Кондратенко" - оновлений канал "Рада" почав роботу із зашкварів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути