пʼятниця, 18 лютого 2022 15:33

На "Раді" з'явився ведучий каналу Мураєва

На "Раді" з'явився ведучий каналу Мураєва
Ведучий каналу Мураєва з'явився в ефірі парламентського каналу у п'ятницю.

На державному телеканалі "Рада", який фінансується за кошти українських платників податків, з'явився ведучий телеканалу "Наш", пов'язаного з "регіоналом" Євгенієм Мураєвим.

У п'ятницю в ефірі з'явився Артем Нікіфоров.

"Ми продовжуємо прямий ефір на телеканалі "Рада", мене звати Артем Нікіфоров, ще донедавна...", - сказав. Його перервала інша ведуча: "Вітаю, я Катерина Шумило".

Згодом Нікіфоров на YouTube-каналі "Наш" заявив, що проводив "журналістське розслідування" про цензуру на телеканалі "Рада". І його "делегували потрапити в середину структури державного телеканалу".

Ведучий розповів, що запитав у менеджменту "Рада", що можна говорити. Йому відповіли, що треба "любити" президента Володимира Зеленського, запрошувати на ефіри лояльних депутатів.

За ефіри з участю Нікіфорова Національна рада з питань телебачення і радіомовлення штрафувала "Наш".

Торік у червні регулятор штрафував канал за поширення російської пропаганди і розпалювання ворожнечі екснардепом Балицьким. Нікіфоров, який вів ефір, не реагував на висловлювання колишнього "регіонала".

Також не реагував на розпалювання ворожнечі і пропаганди комуністичного тоталітарного режиму під час ефіру з екснардепом Симоненком, повідомляв регулятор. Тоді Нацрада заявляла про наміри анулювати ліцензію каналу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На держтелеканалі "Рада" хвалять Лукашенка і армію Путіна

Телеканал "Рада" почав тестове мовлення у новому форматі 15 грудня. Офіційний старт відбувся 25 січня, в день народження президента Володимира Зеленського.

Каналом займається колишній продюсер пов'язаних з нардепом з ОПЗЖ Віктором Медведчуком телеканалів "112 Україна" і NewsOne Олексій Семенов.

Рада національної безпеки та оборони запровадила санкції проти телеканалу "Наш" 11 лютого.

Перед цим у січні петиція припинити мовлення телеканалу назбирала 25 тис. голосів. У лютому сотні людей вийшли під телеканал з вимогою його закрити.

Торік Нацрада штрафувала "Наш" за розпалювання ворожнечі й поширення російської пропаганди. Також - за трансляцію образливих висловлювань у бік Збройних сил України і трансляцію пособника російських окупантів Родіона Мірошника.

Зараз ви читаєте новину «На "Раді" з'явився ведучий каналу Мураєва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути