середа, 22 січня 2014 17:08

Увірвався терпець у всього світу, владі не буде куди тікати - Рибачук

Увірвався терпець у всього світу, владі не буде куди тікати - Рибачук
Олег Рибачук. Фото: job-sbu.org

Влада діє варварською силою проти мітингувальників в центрі Києва.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав колишній віце-прем'єр-міністр Олег Рибачук.

"Влада діє дикою варварською силою. Прем'єр-міністр взагалі втратив адекватність, тому що називає всіх на майдані "терористами" і це дуже дивно. Він їде в Давос. Я уявляю яка там буде реакція цивілізованого світ на отакого "монстра з України". Бо це печерний антиєвропейський продукт — наш прем'єр міністр", - сказав він.

Рибачук розповів, що сьогодні на зустрічі із міністром закордонних справ Леонідом Кожарою закордонні посли "вибухнули" негативними емоціями, щодо позиції влади.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луценко неадекватно оцінює ситуацію - Фесенко

"Це сигнал в першу чергу Януковичу. Увірвався терпець у всього світу. Є вже заяви держдепу про санкції і про наступні кроки. В цих людей не буде куди тікати", - наголосив Рибачук.

Він висловив думку, що ранкові події на Грушевського, коли застрелили одного із мітингувальників вказують, що влада розраховує залякати мітингувальників.

"Ці вбивства це підтверджують. Хочуть зашугати і відбити бажання до будь-якого протесту. Але такого результату не буде. Бачимо після цього протестувальники стоять обличчя в обличчя з Беркутом. Тобто це не працює. Не розумію дію влади, тому що вона досягає зворотнього ефекту", - сказав він.

Зараз ви читаєте новину «Увірвався терпець у всього світу, владі не буде куди тікати - Рибачук ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

52

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути