середа, 22 січня 2014 15:20

"Снайпери є не тільки в МВС. А якщо вони візьмуть гвинтівки?" - Гриценко

"Снайпери є не тільки в МВС. А якщо вони візьмуть гвинтівки?" - Гриценко
Фото: zn.ua

Януковичу з Клюєвим і Захарченком варто зупинитися. Зважити наслідки. Бо ситуація переходить у вкрай жорстку й неконтрольовану фазу. Про це у своєму блозі на УП пише екс-міністр оборони Анатолій Гриценко.

"Вже двоє вбитих. Десятки поранених і покалічених – чоловіків і жінок, юнаків і дівчат. Хто це робить? Снайпери МВС – свідомо, нахабно, цілеспрямовано. Стріляють прицільно. Частіше в голову – на враження.

Чи усвідомлюють вони – хто віддає накази і хто стріляє – які наслідки своїми діями провокують? Адже снайпери є не тільки в МВС. Є вони і на Майдані, і поза Майданом. Набагато професійніші й досвідченіші міліцейських. І зброї на руках мільйони одиниць. Різної, в тому числі прицільного дальнього бою. Мільйони офіційно зареєстрованої. А в кримінальному середовищі? А на тіньовому ринку?", пише Гриценко.

"Януковичу з Клюєвим і Захарченком – варто зупинитися. Зважити наслідки. Бо ситуація переходить у вкрай жорстку й неконтрольовану фазу. Неконтрольовану владою також, принаймні владою українською.

Це загроза для всієї країни. І для влади в тому числі, а можливо – насамперед. Бо насилля і жорстокість провокує влада, безпосередньо або своїми бандитами-тітушками. Вже третій місяць поспіль, починаючи з 21 листопада", зазначає екс-міністр оборони.

Зараз ви читаєте новину «"Снайпери є не тільки в МВС. А якщо вони візьмуть гвинтівки?" - Гриценко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

29

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути