понеділок, 19 лютого 2018 08:27

Успішний політик в Україні має бути кіборгом - Вакарчук

Успішний політик в Україні має бути кіборгом - Вакарчук
Вакарчук вважає, всі дії політиків мають бути добре продуманими та розрахованими наперед. Фото: viva.ua

Святослав Вакарчук заявив, що перегляд фільму "Кіборги" надихнув його на роздуми. Ними він вирішив поділитися з користувачами мережі.

Вакарчук переконаний, що вибір, йти чи не йти в політику – дуже непростий. Однак це особистий вибір кожного. Вважає, людина, яка йде в політику чи у виконавчі або судові органи влади, має бути прикладом: "Це ніби записатися добровольцем на фронт. Не буває так, щоб ти йшов на війну і не жертвував комфортом, спокоєм сім'ї, власною безпекою. Люди йдуть захищати свою країну, усвідомлюючи ризики. Саме цим добровольці надихають інших", передає "Радіо "Свобода"

Та зазначив: "Успішний політик в такій державі, як сьогоднішня Україна, має бути не просто добровольцем. Успішний політик в Україні сьогодні має справді бути кіборгом.

Всі дії політиків мають бути добре продуманими та розрахованими наперед, наголосив він. І додав: "Якщо ти мусиш перебудувати будинок, в якому сам же і живеш, а переїхати тобі немає куди, найгірше що можна зробити – почати з руйнування основного фундаменту, не створивши фундаменту перехідного... тебе просто поховає під уламками твого ж будинку".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерт пояснив різницю між інтелектуалом-Вакарчуком та коміком-Зеленським

А щодо стратегії політика при владі написав: "Власним прикладом та вчинками завойовуєш авторитет. Згуртовуєш команду однодумців, користуючись цим авторитетом. Обережно, але впевнено проводиш зміни і в першу чергу ті, які дають швидкий результат. Позитивні зміни додають тобі все більше й більше прихильників. Коли таких прихильників стає відносна більшість – починаєш кардинальні фундаментальні зміни".

Українці все більше розчаровуються і перестають довіряти владним структурам. Лідируючими партіями українці назвали "Батьківщину" - 11% голосів, "БПП "Солідарність" - 9%, партію Вадима Рабіновича "За життя" - 9% та "Громадянську позицію" Анатолія Гриценка - 7%. Дві третини опитаних, а саме 67%, вважають, що країна потребує нових політичних лідерів.

Зараз ви читаєте новину «Успішний політик в Україні має бути кіборгом - Вакарчук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути