понеділок, 28 січня 2008 12:00

Українець посів високу посаду в ООН

Українець посів високу посаду в ООН
На засіданні 18-ої сесії Робочої групи з питань газу Європейської економічної комісії ООН першим заступником голови групи було обрано представника України - заступника директора ДК "Укртрансгаз" Ігоря Пономаренка.

Про це повідомила прес-служба "Укртрансгазу". 18-та, щорічна сесія Робочої групи з питань газу ЄЕК ООН проходила 22-23 січня в Женеві (Швейцарія).

У роботі сесії взяли участь близько 80 представників газових компаній з 25 країн Європи, Африки (Алжир), Азії (Іран), а також зі США. Крім того, в роботі сесії взяли участь представники ряду міжнародних організацій: Європейської комісії, Міжнародного газового союзу, Міжнародної асоціації використання газу на автотранспорті, "Єврогаз", СЕRА та інших. У рамках сесії пройшов традиційний круглий стіл на тему "Роль скрапленого природного газу в підвищенні енергетичної безпеки".

Фахівці з України також взяли участь у роботі 13-го щорічного засідання Виконавчого комітету Газового центру ЄЕК ООН і 9-ої Спеціальної групи експертів з постачання і використання газу, пише "5 канал".

Зараз ви читаєте новину «Українець посів високу посаду в ООН». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути