Ексклюзиви
понеділок, 06 жовтня 2008 12:49

Україна підпише Меморандум про взаєморозуміння з НАТО

6-7 жовтня Міністр з надзвичайних ситуацій України Володимир Шандра перебуватиме з плановою робочою поїздкою в Брюсселі, де відвідає місію України при НАТО і штаб-квартиру НАТО.

Як повідомили в прес-службі Міністерства України з питань надзвичайних ситуацій і у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи, сьогодні Міністр візьме участь у церемонії підписання Меморандуму про взаєморозуміння щодо сприяння невідкладним цивільним трансграничним перевезенням, - повідомляє ЛІГА.

"Підписання цього документа сприятиме швидкому й ефективному наданню міжнародної гуманітарної допомоги у разі природних і техногенних катастроф, терактів та інших надзвичайних ситуацій", - зазначили в МНС.

Меморандум уже підписали ряд країн-членів і партнерів Північноатлантичного альянсу, зокрема, Болгарія, Великобританія, Вірменія, Німеччина, Фінляндія, Грузія, Литва, Молдова, Норвегія, Португалія, Словенія, Іспанія, Швеція, Македонія, Хорватія, Туреччина і Албанія.

Під час перебування в Брюсселі Шандра також зустрінеться із заступником Генерального секретаря НАТО з питань операцій Мартіном Ховардом та іншими високопосадовцями Альянсу.

Зараз ви читаєте новину «Україна підпише Меморандум про взаєморозуміння з НАТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути