вівторок, 14 жовтня 2008 09:47

У Ющенка постанову ліквідованого суду називають "юридично нікчемною"

В секретаріаті президента заявляють, що ліквідація Київського окружного адмінсуду не впливає на уже винесені цим судом рішення, у той же час постанову про заборону ЦВК здійснювати дії з організації виборчого процесу називають "юридично нікчемною".

Про це у вівторок повідомив керівник служби представництва в судах України інтересів президента і створених ним консультативних, дорадчих і інших допоміжних органів і служби секретаріату глави держави Руслан Кирилюк.

Він додав, що поки апеляційний суд не розглянув клопотання про оскарження постанови, його розгляд призначений на 10.00 у вівторок.

Як відомо, 10 жовтня Київський окружний адміністративний суд призупинив дію указу президента про позачергові парламентські вибори, призначені на 7 грудня, за позовом БЮТ до розгляду позову по суті.

Ухвалою судді заборонено здійснювати дії, спрямовані на дострокове припинення повноважень Верховної Ради, а Центральній виборчій комісії заборонено здійснювати дії, спрямовані на підготовку і проведення позачергових виборів народних депутатів.

13 жовтня президент Віктор Ющенко видав указ, яким ліквідував окружний адміністративний суд Києва. Замість цього суду з 14 жовтня 2008 року будуть створені Центральний окружний адміністративний суд Києва і Лівобережний окружний адміністративний суд Києва, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Зараз ви читаєте новину «У Ющенка постанову ліквідованого суду називають "юридично нікчемною"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути