середа, 27 січня 2010 13:36

У Тимошенко заспокоїли, що до другого туру не мінятимуть директора "України"

У Тимошенко заспокоїли, що до другого туру не мінятимуть директора "України"
В.о. міністра фінансів Ігор Уманський заявляє, що на сьогоднішній день керівником поліграфкомібінату "Україна", до проведення конкурсу на заміщення вакантної посади, залишається нині чинний керівник Валентин Музика. Про це він повідомив сьогодні в Кабміні.

"Керівником на сьогоднішній день, його ніхто не звільняв, ніяких трудових угод з ним не розривалося - є діючий керівник - пан Музика", - сказав Уманський.

На питання, чи мінятиметься керівництво "України" до 2-го туру виборів, Уманський відповів:

"Ні. Ми не будемо це робити, ми, підкреслюю, на сьогоднішній день не ухвалюємо рішення про зміну керівництва поліграфкомібанату. Те рішення, яке було прийнято Міністерством фінансів - це внесення змін до статуту (комбінату - ред.) і оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади, яка вводиться в інститут дирекції", - заявив Уманський

При цьому він додав, що цей конкурс відбудеться через місяць.

"Тобто до моменту, поки не будуть відібрані кандидатури і не підведені результати, керівником залишається той, який і є на сьогоднішній день", - заявив Уманський.

При цьому він закликав не політизувати ситуацію навколо поліграфкомбінату, відзначивши, що ситуація, яка склалася у понеділок на "Україні", "це були виключно спроби створити політичні резонансні заяви і матеріали для певних звинувачень", передає proUA.

Зараз ви читаєте новину «У Тимошенко заспокоїли, що до другого туру не мінятимуть директора "України"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути