понеділок, 25 січня 2010 20:39

Янукович очікує від Тимошенко зриву виборів

Янукович очікує від Тимошенко зриву виборів

Кандидат у президенти, лідер Партії регіонів Віктор Янукович не виключає, що найближчим часом від прем"єр-міністра Юлії Тимошенко можна очікувати дій, спрямованих на зрив чи фальсифікацію виборів Президента.

Про це Янукович заявив сьогодні під час прямого телемосту "Київ-Полтава-Кременчук", коментуючи події навколо зміни керівництва і спроб захоплення ДП "Поліграфічний комбінат "Україна".

"Ми добре розуміємо, що Тимошенко сьогодні намагається будь-якою ціною чи зірвати, чи сфальсифікувати вибори. Тому що вона вбачає, що люди їй не довіряють і немає жодних шансів перемогти на цих виборах", - сказав Янукович.

Лідер Партії регіонів заявив, що найближчим часом "ми побачимо від Тимошенко подальші, більш радикальні дії, спрямовані на зрив чи фальсифікацію виборів".

Водночас Янукович висловив упевненість, що фальсифікація не вдасться, тому що "стільки вкинути (виборчих бюлетенів – ред.) неможливо, навіть якщо їх друкуватимуть усі поліграфічні комбінати".

"Тимошенко може зупинити лише український народ, виборці, які за неї не будуть голосувати чи взагалі не підуть на вибори на знак протесту", - заявив Янукович.

УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Янукович очікує від Тимошенко зриву виборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути