неділя, 27 вересня 2020 12:52

У "Слузі народу" прокоментували заяву нардепа Галушка про вихід з партії

У "Слузі народу" прокоментували заяву нардепа Галушка про вихід з партії
"Договорняки" та торгівля місцями у списках суперечать моральним принципам нашої команди - "Слуга народу". Фото: Facebook

Партія "Слуга народу" назвала слова народного депутата Миколи Галушка про продаж місць у списках "дуже серйозними звинуваченнями".

Водночас у політсилі наголосили – від парламентаря поки не надходила офіційна письмова заява про вихід з партії. Про це повідомляє партія "Слуга народу" у Facebook.

"Депутат виклав у соцмережі відеозвернення до президента України, в якому зазначив, що всі місця в списку "Слуги Народу" на окрузі № 97 у Київській області нібито були продані. Це дуже серйозні звинувачення, оскільки "договорняки" та торгівля місцями у списках суперечать моральним принципам нашої команди. Тому служба безпеки партії вже почала відповідні перевірки", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, факти, які навів керівник Київської обласної організації партії "Слуга Народу" Олександр Дубінський також перевіряють.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Гречка" на виборах: кандидат у мери роздавав секондхенд

"За його даними, пан Галушко зустрічався з політичними опонентами "Слуги Народу" на окрузі № 97 і, ймовірно, мав намір включити їхніх людей до списку на місцеві вибори", - сказано в повідомленні.

У партії додали, що коли від депутата надійде офіційна письмова заява про вихід з партії, то її розглянуть у відповідному до статуту порядку.

"Про вихід пана Галушка з фракції "Слуга Народу" у парламенті не йдеться", - зазначили в "Слузі народу".

Народний депутат Микола Галушко заявив про вихід з фракції Слуги народу. При цьому він зробив різку заяву про те, що всі місця в списку "Слуги народу" в його окрузі продані, а заяви про боротьбу з корупціонерами і старими елітами залишилися тільки словами.

Зараз ви читаєте новину «У "Слузі народу" прокоментували заяву нардепа Галушка про вихід з партії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути