вівторок, 27 листопада 2012 01:08

У середу всі політсили запропонують свої варіанти вирішення питання персонального голосування

У середу всі політсили запропонують свої варіанти вирішення питання персонального голосування
Фото: ua.korrespondent.net

У середу всі політичні сили мають запропонувати свої варіанти вирішення питання персонального голосування.

Про це в ефірі телеканалу ICTV сказав народний депутат від Партії регіонів, представник президента у Верховній Раді Юрій Мірошниченко.

Він розповів, що вже відбулося два засідання робочої групи:  перше – у широкому форматі за участю преси, і ще одне засідання у вужчому форматі, де йшлося вже не тільки про необхідність запроваджувати цю практику, але й ще про технічні питання, пов'язані з тим, в якій спосіб реалізувати цю конституційну норму.

"Ми домовилися на останньому зібранні про те, що на середу, коли буде засідання у широкому форматі, всі представники політичних фракцій і незалежних кандидатів запропонують свої механізми – як розв'язати цю проблему. Ми готові до цієї дискусії", - запевнив "регіонал".

Водночас, Мірошниченко наголосив, що у функцію робочої групи не входять такі питання, як ухвалення рішень щодо зокрема і персонального голосування.

"Вона не ухвалює рішення, вона їх готує. Це дійсно технічна група, яка існує для того, щоби узгодити позиції. А  ухвалювати рішення буде Верховна Рада шляхом голосування. Нам не треба приймати ніяких рішень, всі рішення вже ухвалено - спочатку, коли приймалася Конституція, потім, коли ухвалювався закон про регламент. І там все це чітко виписано і зафіксовано", - підкреслив він.

Зараз ви читаєте новину «У середу всі політсили запропонують свої варіанти вирішення питання персонального голосування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути