вівторок, 27 листопада 2012 00:51

"Регіонал" про демарш опозиції: "Це був спектакль, який не спирався на конфлікт"

"Регіонал" про демарш опозиції: "Це був спектакль, який не спирався на конфлікт"
Юрій Мірошниченко. Фото: obozrevatel.com

Ніхто не проти введення норми про особисте голосування, а опозиція влаштовує спектакль з цього приводу.

Про це в ефірі телеканалу ICTV сказав народний депутат від Партії регіонів, представник президента у Верховній Раді Юрій Мірошниченко.

"Ми вимагаємо виконання норм Конституції, регламенту і цілого ряду інших документів. Чомусь склалося враження, що лише наші колеги з опозиції ставлять це питання. Насправді, це неправда. І певною мірою, ці всі дебати і  демарш, який ми спостерігали під час роботи підготовчої групи були спектаклем, який не спирався на конфлікт", - наголосив він.

"Регіонал" додав: " Адже при заяві про необхідність запроваджувати в роботі Верховної Ради практику персонального голосування, жодна з делегацій, яка була присутня на цій підготовчій групі, як і наші колеги, які себе позиціонують сьогодні як опозиція, як незалежні депутати, як представники ПР – жоден з представників не заперечив проти цієї норми".

Мірошниченко також підкреслив, що насправді робоча група не має вирішувати таких питань.

"Насправді, ця група є технічною. Вона має визначити послідовність виступів, місця, де мають сидіти в залі депутати, і так далі. Ми, на жаль, перетворили її на трибуну для декларацій своїх політичних позицій. Мені здається, що саме наслідки, або закал передвиборчої боротьби, який було перенесено в залу для нарад, і спричинив такий трохи емоційний перебіг подій", - переконаний нардеп.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонал" про демарш опозиції: "Це був спектакль, який не спирався на конфлікт"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути