пʼятниця, 04 вересня 2020 14:43

У Раді "слуги" голосують картками ОПЗЖ

У Раді "слуги" голосують картками ОПЗЖ
"Слуга" проголосував за колишню "регіоналку"

У Верховній Раді народний депутат від "Слуги народу" проголосував карткою нардепки з ОПЗЖ. Це сталося на засіданні у п'ятницю.

Під час голосування за вихід з Угоди про співробітництво держав - учасниць СНД у створенні використання та розвитку міждержавної мережі інформаційно-маркетингових центрів на табло висвітилося, що один депутат з ОПЗЖ проголосував за вихід з угоди, повідомляє УНІАН.

Після цього в залі здійнявся шум. Спікер Дмитро Разумков звернувся до нардепа від СН Олександра Маріковського: "Коли ви переїхали до фракції ОПЗЖ?"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колишня "слуга" Скороход спробувала заблокувати надання Україні ‎€1,2 млрд від ЄС

З цього стало зрозуміло, що "слуга" проголосував за ОПЗЖ. На вигуки депутатів переголосувати рішення, яке не було підтримано, Разумков відповів: "Ми нічого не переголосовували й не будемо переголосувати".

Разумков повідомив, що голосували карткою нардепки з ОПЗЖ Наталії Королевської.

"Це інше питання, як це відбулося. Це відбулося справді випадково, тому що наші народні депутати дуже люблять переміщатися по залі, іноді приземлятися не там, де потрібно. І випадково людина не замінила картку одну на іншу", - сказав спікер.

Фракції "Слуги народу" допомагає голосами ОПЗЖ. Так під час питання щодо комісії з проведення конкурсу на посади у Спеціалізованій антикорупційної прокуратурі вони зі "слугами" голосували "За" .

Зараз ви читаєте новину «У Раді "слуги" голосують картками ОПЗЖ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути