субота, 11 жовтня 2008 18:12

У ПР бояться, що Тимошенко силою захопить владу в країні

Блок Юлії Тимошенко готується захопити владу в Україні силовими методами, заявив в суботу, 11 жовтня, депутат від Партії Регіонів Сергій Льовочкін.

"Рішення суду за позовом БЮТ про припинення указу Президента про проведення дострокових парламентських виборів свідчить про те, що судова гілка влади, фактично контролюється представниками БЮТ, а також що окремі суди можуть ухвалювати необхідні для БЮТ рішення з будь-яких питань життєдіяльності країни", - сказав він.

За словами Льовочкіна, БЮТ зараз демонструє, що вони готові до захоплення влади силовим методом з використанням судових технологій.

Депутат вважає, що такі дії представників БЮТ представляють загрозу для суспільства і ще більш дестабілізують ситуацію в країні.

"Дії БЮТ в Центральній виборчій комісії в суботу свідчать про те, що БЮТ боїться виборів і всіма чотирма лапками чіпляється за владу", - додав регіонал.

Нагадаємо, Окружний адміністративний суд міста Києва припинив дію указу Президента України Віктора Ющенка N911/2008 Про дострокове припинення повноважень Верховної Ради України VI скликання і призначення позачергових виборів, повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «У ПР бояться, що Тимошенко силою захопить владу в країні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути