пʼятниця, 29 травня 2020 18:57

У монобільшості заговорили про виклик Авакова в Раду

У монобільшості заговорили про виклик Авакова в Раду
Аваков сьомий рік керує МВС. Фото: Reuters

У Верховну Раду можуть викликати міністра внутрішніх справ Арсена Авакова для звіту щодо ситуації. Про це заявив народний депутат від "Слуги народу", представник уряду Василь Мокан.

"З огляду на резонанс стрілянини в Броварах та інциденту в Кагарлику, ця тематика обов'язково звучатиме на пленарному тижні. Звучить ідея, що, можливо, варто викликати в парламент міністра внутрішніх справ, щоб він відзвітував, що робиться і що планується зробити.

Можливо, це буде в контексті години запитань до уряду. У будь-якому випадку це вирішать під час погоджувальної ради в понеділок", - сказав нардеп в ефірі телеканалу "Україна 24".

Під час години запитань до уряду також обговорюватимуть систему охорони здоров'я, вихід з карантину, забезпечення виплат у медичних закладах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зґвалтування в Кагарлику: чоловік, який привіз потерпілу в поліцію, дав свідчення

У Верховній Раді почали вимагати відставки Арсена Авакова з посади міністра внутрішніх справ. Відповідну заяву у п'ятницю опублікували від імені фракції "Голос".

Зараз ви читаєте новину «У монобільшості заговорили про виклик Авакова в Раду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути