пʼятниця, 11 жовтня 2024 20:20

У Міноборони відбулися нові кадрові призначення. Умєров заявив про важливі зміни

Міністр оборони Рустем Умєров призначив Сергія Мельника і Сергія Боєва на посади заступників.

Також Умєров повідомив про початок роботи наглядових рад Агентства оборонних закупівель і Державного оператора тилу. Про це міністр заявив у п'ятницю.

"Важливі зміни у Міністерстві оборони", - заявив Умєров.

Боєва призначено на посаду заступника міністра оборони з питань європейської інтеграції. До цього він працював заступником міністра з питань стратегічних галузей промисловості України.

Автор: mil.gov.ua
  Сергій Боєв
Сергій Боєв

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іноземці зможуть обіймати офіцерські посади у ЗСУ

Другий новопризначений заступник міністра оборони - бригадний генерал Сергій Мельник. Він відповідатиме за освітній, медичний напрямки, а також гуманітарне забезпечення і політику людського капіталу.

Автор: armyinform.com.ua
  Сергій Мельник
Сергій Мельник

"Найважливіше - ми нарешті створили наглядові ради для Агентства оборонних закупівель (АОЗ) і Державного оператора тилу (ДОТ)", - також заявив Умєров.

"Наглядові ради - важливий елемент для ефективного та прозорого управління закупівлями. Призначення їх є важливим кроком до відповідності міжнародним стандартам. Це гарантує незалежний контроль за процесами, мінімізує корупційні ризики та підвищує довіру до системи як всередині країни, так і з боку наших міжнародних партнерів", - заявив міністр.

У складі наглядових рад будуть українські і міжнародні експерти, сказав Умєров.

Торік у вересні Верховна Рада звільнила Олексія Резнікова з посади міністра оборони. Новим міністром призначили Рустема Умєрова.

У липні Міністерство оборони повідомляло про впровадження 324 стандартів НАТО в Україні. У першому півріччі цього року було прийнято 23 нових стандарти.

Зараз ви читаєте новину «У Міноборони відбулися нові кадрові призначення. Умєров заявив про важливі зміни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути