субота, 10 листопада 2012 14:49

У Харкові соратник Авакова пішов у кіоск за цигарками і не повернувся

У Харкові зник активіст ВО "Батьківщина", екс-кандидат в народні депутати по мажоритарному округу № 176 Андрій Ільгов. Про це повідомила його дружина Катерина Ільгова, передає агентство "Інтерфакс-Україна".

"У ніч з суботи на неділю (з 3 на 4 листопада - ред.) Він вийшов за цигарками в кіоск. Більше я його не бачила. Дзвонила на мобільний, пару раз ніхто не брав слухавку, потім відключили телефон", - повідомила дружина Ільгова .

Вона припускає, що зникнення чоловіка може бути пов'язано з його політичною і громадською діяльністю. Ільгов був організатором і активним учасником різних протестних акцій в Харкові.

У відділі зв'язків з громадськістю МВС України Харківської області повідомили, що Ільгова звернулася із заявою про зникнення чоловіка. У міліції просять усіх, хто володіє будь-якою інформацією про місцезнаходження Ільгова повідомити будь-яким способом.

Андрій Олегович Ільгов народився 3 квітня 1974 року в місті Балаклея Харківської області. У 2005 році був призначений керівником первинки ВО "Батьківщина" у Фрунзенському районі Харкова. Рік потому він покинув цей пост і очолив Ініціативно-правозахисну групу "Прорвемося!", яку пізніше пов'язували з ім'ям екс-губернатора Харківщини Арсена Авакова. У команді Авакова залишається і досі, будучи керівником організаційного відділу Фонду громадянських ініціатив Арсена Авакова.

Ільгов балотувався на парламентських виборах по мажоритарному округу № 176. 15 жовтня на з'їзді ВО "Батьківщина" було прийняте рішення про зняття його кандидатури в рамках домовленостей між Об'єднаною опозицією і партією "УДАР" про висунення єдиного кандидата на даному окрузі.

Зараз ви читаєте новину «У Харкові соратник Авакова пішов у кіоск за цигарками і не повернувся». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути