четвер, 04 грудня 2008 15:22

У БЮТ зізналися, що домовлятися з Януковичем не просто

Коментувати деталі домовленостей між фракціями передчасно. Про це сказав народний депутат від БЮТ Святослав Олійник.

Коментуючи заяву свого соратника Валерія Писаренка, що переговори про створення коаліції на 90% завершені і залишається врегулювати юридичні питання, політик відзначив: "Ще рано говорити про те, що вже 90% робіт зроблено по створенню коаліції між БЮТ і ПР.

Не так просто проходять домовленості. Потрібно враховувати, що ці переговори відбуваються в надзвичайно складній історичній ситуації. І я б не поспішав з такими категоричними оцінками, що на 90% вже домовилися. Потрібно говорити або по факту, коли вже дійсно домовленість є, або потрібно тоді всі розбіжності виносити на публічний розгляд. Не так все однозначно".

Він акцентував, що є прихильником того, щоб домовленості були досягнуті якнайшвидше: "В Україні повинна нарешті відновитися влада".

За його словами, коментувати деталі домовленостей передчасно, тому що предметом таких домовленостей може бути: "перше і найголовніше - організація стабільної влади на професійній основі, а не політичній, потім Конституція, яка закріплює систему влади і робить неможливим хаос і втручання, яке ми спостерігаємо сьогодні".

Нагадаємо, народний депутат від БЮТ Валерій Писаренко заявляє, що переговори про створення коаліції на 90% завершені і залишається врегулювати юридичні питання.

"Я бачу, що 90% робіт сьогодні зроблено, і залишається тільки завершити паперові справи", - сказав депутат.

За його словами, сьогодні може бути варіант створення коаліції на базі двох політичних сил з подальшим приєднанням до неї інших політичних сил, повідомляє Інтермедіа консалтинг.

Зараз ви читаєте новину «У БЮТ зізналися, що домовлятися з Януковичем не просто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути